






تصفیه آب های صنعتی و خوراکی
کريستال های سولفات مس در هوای خشک به تدريج شکفته می شود . در دمای ۴۵ درجه دو ملکول آب از دست می دهد و در ۱۱۰ درجه چهار ملکول آب کريستالی را از دست می دهد و آخرين آب کريستالی را در دمای ۲۵۰ درجه از دست می دهد و در دمای ۴۰۰ درجه تجزيه می شود . وزن مخصوص آن ۲.۸۷ است . يک گرم سولفات مس در ۳ ميلي ليتر آب سرد و ۰.۵ ميلی ليتر آب جوش حل می شود و حلاليت آن در آب محتوی اسيد سولفوريک کاسته می شود .سولفات مس در تشکيل کلروفيل و پديده فتوسنتز دخالت دارد.
چهارشنبه ۲۰ تیر ۹۷
مواد غذایی
سوربات پتاسیم : گردی سفید رنگ محلول در آب ، از رشد بسیاری از قارچ ها ، مخمرها ، و باکتری هایی که باعث فساد مواد غذایی می شوند جلوگیری می کند ، و در پنیر ، شربت ها ، ترشی ها ، و سایر غذاهای آماده به کاربرده می شود ...
چهارشنبه ۱۳ تیر ۹۷.png)